Låtar från Labyrint Productions

Aki, Dajanko, Donny Dread, Amsie Brown, Jacco, Rootbound Williams och Sai, namnen på den grupp vänner som växte upp tillsammans i Uppsalas förort och som numera utgör stommen i kollektivet Labyrint Productions. Här skapas alltifrån hiphop och reggae till dancehall och soul.
Ni som har följt Whoa genom åren minns kanske när Aki släppte låten Yla med mig exklusivt här på hemsidan i oktober år 2005. Låten, som förövrigt är producerad av Sai för Labyrint Productions, får väl ändå ses som Gottsundarapparens stora genombrott.
Jacco är säkerligen också ett namn som klingar bekant i de flestas öron, tänker då främst på låten Vår betong som det senare även gjordes en video till.

I dagsläget arbetar Labyrint för fullt på det kommande mixtapet, något datum då det kommer släppas är dessvärre ännu inte spikat men förväntningarna är minst sagt höga! I väntan på releasen kan du nu ladda ned fem låtar som tidigare funnits uppe för lyssning på myspace och youtube, däribland låten Vår betong.

Ladda ned låtarna via sendspace

Relaterade länkar:
www.myspace.com/labyrintcollective

Forumtråd: [Audio] Ladda ner låtar från labyrint (Aki, jacco, dajanko, amsiebrown)

Läs mer: