Öris – Vissa kallar det

Öris - Vissa kallar detÖris (tidigare känd som T.R) är en skånsk rappare som är bosatt i Eslöv. Han har tidigare varit medlem i gruppen Ungdumshälsan tillsammans med Organismen (Organism 12) och de släppte mixtapet 8 anledningar att hata ett tape år 2000. Mixtapet fick mycket bra kritik och Öris skapade sig ett namn på den svenska hiphopscenen. Tre år senare släppte han sin första fullängdare, Plattan.

De senaste åren har han släppt ett mixtape som heter Slugeri Kap. 1, ett mixtape tillsammans med Organismen som heter Bill & Bull och ett mixtape/album som heter Alltid öppet tillsammans med Malmö-konstellationen SKÅNE. SKÅNE som förutom Öris också består utav rapparna Marke, Sebbe och Profet.

Dessvärre började Öris att avtjäna ett 6 månader långt fängelsestraff den 6:e augusti i år. Marke och Organismen tog då på sig uppgiften att hålla musiken ”levande” på utsidan. Med detta menas att de kommer att släppa en ny låt av Öris varannan fredag tills det att han släpps. Den första låten dök upp på Organismens blogg i fredags. Den heter Vissa kallar det och är producerad av DJ Large. Du hittar länk till låten här nedanför.

Ladda ner Vissa kallar det här

Relaterade länkar
http://www.myspace.com/tpunktr

Forumtråd: [Audio] Öris – Vissa Kallar Det (prod. Dj Large)

Läs mer: