Bara På Låtsas – Vänder på kepsen

Bara På LåtsasBara På Låtsas är ett tiomannaband från Karlstad som startade i samband med att rapduon Cast & Molang smälte samman med gruppen General Groove under 2007. Med influenser av rap, soul, funk och reggae har man idag en uppsättning av trummor, bas, gitarr, keyboard, percussion, saxofon, trumpet, trombon och två rappare, och släpper under nästa vecka sin andra EP Banditen.

I och med släppet av debut-EPn Staden som alltid sover (2008) blev schemat fullspäckat med spelningar på bland annat Nöjesfabriken och Arvikafestivalen, och man utnämndes snabbt till ”Sveriges bästa tiomannaband” av Värmlands Folkblad. Inför de kommande månaderna planerar gruppen nu massor av nya spelningar och mot slutet av sommaren kommer även den första fullängdaren.

Veckans mp3, Vänder på kepsen, släpptes ursprungligen av Cast på Royal Streets mixtape Enter The Kingdom, men har här fått en rejäl ansiktslyftning i form av nytt arrangemang, ny musik och ytterligare en vers. Låten är tagen från den kommande, nämnda Banditen, vilken släpps för gratis nedladdning på Bara På Låtsas myspace torsdagen den 19 mars.

Direktlänk för nedladdning

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2009/03/12/bara-pa-latsas-vander-pa-kepsen/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar:
www.myspace.com/barapalatsas

Forumtråd: [Veckans MP3] Bara På Låtsas – Vänder på kepsen

Läs mer: