Lazee och Bara På Låtsas släpper nya mixtapes

Lazee - First Class Five StarsEfter ett grymt mixtape i It Is What It Is, ett mindre bra i Back For The 1st Time och en hyfsad debut i Setting Standards, har det nu blivit dags för malmösonen Lazee att dela med sig av nytt material igen. Det nya mixtapet heter First Class Five Stars och släpptes exklusivt via kingsizemagazine tidigare idag.

Ladda hem Lazee – First Class Five Stars här

Förra veckan var en låt från Bara På Låtsas vid namn Vänder på kepsen veckans mp3 här på Whoa. Nu har gruppen bakom alstret i fråga även valt att släppa resten av sin nya EP för gratis nedladdning. Skivan heter Banditen, innehåller fem stycken spår och kommer garanterat att tilltala de som gillade det ovan nämnda spåret.

Ladda hem Bara På Låtsas – Banditen här

Forumtrådar:
[Audio] Lazee – First Class Five Stars [MIXTAPE]
[Audio] Bara På Låtsas – Banditen

Läs mer: