Vilka skivor kommer 2011? Här hittar du listan du behöver!

Vad händer i musikväg 2011? Vilka artister släpper nytt material? Vad kommer skivorna att heta och när släpps de? För att ge svar på frågorna har vi på Whoa precis som inför 2007, 2008, 2009 och 2010 hört av oss till berörda artister/skivbolag ute i landet och kollat av läget. Uppgifterna har sedan sammanställts till en lista som du tar del av genom länken en bit längre ned i inlägget.

Självklart är inte detta alla skivor som kommer att släppas under 2011, men det är en stor del av dem. Förhoppningsvis ger de en bra fingervisning om vad vi kan förvänta oss i musikväg de närmaste tolv månaderna.

Klicka på länken nedan för att komma till listan:

http://blog.whoa.nu/svenska-hiphopslapp-2011/

_______

Diggar du den här listan?
Gillar du det här initiativet så länka gärna till den på din twitter, facebook, hemsida eller blogg. Länken är: http://blog.whoa.nu/svenska-hiphopslapp-2011/

Forumtråd: Svenska hiphopsläpp 2011 – LISTA – Fyll på!

Läs mer: