Tävling: Dags för årets jullogga!

Nu ger vi återigen någon av er medlemmar chansen att få skina som Betlehemsstjärnan. Detta genom att vi enligt tradition utlyser en tävling bland er användare om vem som kan skapa den juligaste eller vintrigaste whoaloggan. Det går till på så vis att ni använder er av den befintliga loggan (högerklicka på loggan och välj ”spara bild som…” ) och använder er kreativa sida!

Deadline för inlämning är fredag 28/11 klockan 12.00. Vi kommer efter det välja ut tre bidrag som vi anser är bäst. Sedan lägger vi upp bidragen tillsammans med en omröstning på startsidan där ni användare får rösta på det bidrag ni gillar bäst. Röstningen pågår fram till söndag 30/11, då vi sen firar in första advent med att lägga upp den på sidan.

Vinnaren får en whoa-tee, whoa-stickers samt äran att ha sin logga uppe på sidan tills julen ska kastas ut!

Skicka ditt bidrag till [email protected] och skriv ”jullogga” i ämnesraden.

Må bästa Whoait vinna!

Forumtråd: Tävling: Skapa årets jullogga och vinn en whoa-tee!

Läs mer: