Houman Sebghati signar med Rawmusic och släpper ”Reptilernas Planet” gratis

Det har nu blivit klart att veteranen Houman Sebghati ansluter till det uppkommande independentbolaget Rawmusic Entertainment, som sedan en tid tillbaka är aktuella med mixtapet Rawmusic Vol.1 och även arbetar med bland annat Tay Tay Dat Dude.

Houman Sebghatis namn kanske inte klingar bekant för särskilt många idag, men annat var det under andra halvan av 1990-talet när rapparen gästade Petters klassiska debut Mitt Sjätte Sinne (se låten Riddarna Runt Runda Bordet), turnerade land och rike runt med Blues samt var en del utav 165 Studios.

Senast vi hörde av Houman Sebghati var i samband med 2006 års soloalbum Reptilernas Planet, men nu verkar det äntligen börja röra på sig igen för artisten. Rawmusic Entertainment, som kommer att agera managementbolag åt Houman, låter meddela att såväl ett albumsläpp som musikvideos och en Sverigeturné är inplanerat under 2009.

För att fira detta nyfunna kompanjonskap släpper man nu förra plattan Reptilernas Planet för gratis nedladdning på nätet. Bland gästerna hittas bland annat Eye N’ I, Paragon, Gurmo, Swingfly, Masayah, Magro, Daniel Lemma och Blues.

Ladda hem albumet genom att klicka här (höger musknapp, spara mål/länk som).

Relaterade länkar:
www.rawmusic.se

www.myspace.com/houmansebghati
www.myspace.com/rawmusiclabel

Forumtrådar:
Houman Sebghati signar med Rawmusic
[Audio] Houman Sebghati – Reptilernas Planet (gratis download)

Läs mer: