2 nya forum: Battles!

Battles är och har alltid varit en viktig del av hiphopkulturen oavsett vilket element vi pratar om. Rapbattles har också alltid varit en viktig del av Whoa.nu som anordnat mästerskap och tävlingar i gäng (crewbattle), par (Tagteam) och klassisk 1 mot 1 (60sek) nästan ända sedan starten. Och eftersom battles alltid har varit populärt på Whoa och en generell publikmagnet är det äntligen dags att skapa ett eget forum på Whoa för battles. Vi gör det i samarbete med två av de i dagsläget viktigaste aktörerna inom den svenska battlescenen nämligen O-Zone Battles och Basementality Battles.

Så vad innebär då forumet Battles?

Battleforumet är till för att posta allt battlerelaterat material inom den svenska hiphopscenen oavsett om det är audio eller video. Du får självklart posta nya battles, men också ta upp äldre battles. I detta forum kommer också alla våra kommande audiobattles att utgå ifrån. Whoa.nu tycker att battles förtjänar en ordentlig plats på Whoa, därför har vi infört detta forum.

Vi startar en förslagssticky där ni kan komma med feedback och reflektera era åsikter kring forumet. Kom gärna med tips på saker ni vill se i battleforumet.

Välkomna in i vårt battleforum och ta del av diskussionerna och verbala käftsmällar!

Besök forumen här:

Battles: Svensk hiphop

Battles: Utländsk hiphop

Forumtråd: Forumsförslag: Videobattles

Läs mer: