Jaeger feat. Leon – Blossom

Denna veckans mp3 kommer från Jaeger, en 26-årig rappare från västra Stockholm vars namn kanske är nytt för många, men som faktiskt har sysslat med musik under en längre tid. Medan svenskan alltid har stått i fokus i hans grupp Industrin, väljer han som soloartist att leverera sina texter på engelska.

I våras släppte Kingsize Magazine den förra singeln The Vibe som download, vilket utöver en hel del radiotid även resulterade i att han blev utnämnd till ”veckans artist” på Sveriges radios musiksajt Digfisongs. I det kommande numret utav tidningen Groove medverkar han på månadens CD, i höst kommer en 12-tums EP på Swingin Hut Records, och här kommer alltså nätsingel nummer två genom oss på Whoa.

Låten Blossom beskrivs i pressmeddelandet som ”ett själfullt, organiskt sommardoftande stycke”, är producerad av KUB och gästas av Leon på sång samt musiker ifrån Stockholmsbandet Kungers.

[podcast]http://veckansmp3.whoa.nu/jaeger_feat_leon-blossom-whoa.nu.mp3[/podcast]

Direktlänk för download

Hemsida: www.swinginhut.com
Myspace: www.myspace.com/jaegerjaeger

Forumtråd: Veckans MP3: Jaeger feat. Leon – Blossom

Läs mer: