Lyssna på Kartellens nya album Ånger & kamp del 2

anger_kamp_del_2_whoa

Diskussionen har minst sagt varit intensiv sedan PSLs publicering av Kartellens och Timbuktus framförande av Kartellens nya singel Svarta duvor & vissna liljor. En låt där de två rapparna går hårt åt Sverigedemokraterna och Jimmie Åkesson. Se videon och läs kommentarerna här och missa inte Ametist Azordegans inlägg i debatten.

Samtidigt som debatten om singeln pågår släpps nu resten av Kartellens album Ånger & kamp del 2 och det krävs väl knappast en hjärnkirurg för att inse att diskussionen kommer eldas på ytterligare. Lyssna på nya skivan nedan!

Forum: [Video] Kartellen feat. Timbuktu
Forum: [Audio] Kartellen - Ånger och kamp Del 2.

Läs mer:

Kommentarer

   
2013-11-29 18:59
jag minns även vad dom själva sa om sin musik runt 09 ;)


helt okej skiva, lyssnat igenom men kommer inte höra den igen.
2013-12-01 14:19
Trodde jag tog bort det, ser ut som jag länkade fel.

Konstigt P25 Menaru attom inte skulle göra musik med Petter osv?
2013-12-01 15:09
inte precis lyssnat igenom hela men av de jag hört, så är lyriken oftast bra, och delivery och hela köret. men jag klarar bara inte av den jävla brytningen han kör med, kan inte ta honom på allvar, han känns som en parodi på sig själv. vilket är jävla synd då jag säkert diggat honom annars. förstår inte varför han bryter sådär bara, jag har hört honom snacka ren svenska utan ngn brytning så förstår inte varför han snackar såhär.
2013-12-01 15:30
om ett snille får spekulera...
det naturliga språktillståndet hos en person är summan av vad man lärt sig av sin omgivning och av eventuella talsvårigheter...och kanske har den typ av svenska han hört i sin närhet och uppväxt varit aningen bruten...?

att en "svensk" inte får bryta i ett klimat där svenska med brytning är dominerande är väl rätt naturligt och borde inte vara så speciellt svårt att ta in...

(bara min spekulation)

jag reagerar endast på ordet "priviligerad". det verkar inte vilja uttalas av hans mun :)
2013-12-01 20:02
Sebbe är inte den mest slipade men han är en av dem jag sett utvecklas mest på kort tid särskilt sett till textskrivandet... Låtarna målar bilder och bjuder på insikt i hans/kinesens mfl situation och det berör.

Den som rappar med mest hjärta vinner. Timbuk tex är utan tvekan en av de bästa rapparna i landet men sist jag brydde mig om hans grejer va The botten is nodd.
2013-12-02 11:32
Bättre än Ånger & Kamp 1!

Många bra spår!

Dra oss tillbaka är ju övertung med Abidaz refräng.

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Audio] Kartellen - Ånger och kamp Del 2. för att kommentera!