Nimo – Tills vidare EP

2416888_20130823052728_578354108

I slutet av förra året släppte Nimo äntligen sitt efterlängtade debutalbum Till slut som fick ett finfint mottagande av både fans och journalister. Tillsammans med Näääk har han under sommaren hunnit med att turnera över hela landet och hann bland annat med att göra en uppmärksammad konsert på Putte i Parken i Karlstad, där de slog ett slag för den svenska hiphopen när de bjöd upp Labyrint på scenen efter att festivalledningen valt att inte låta dem spela. 

Lite överraskande dyker nu EP:n Tills vidare upp i syfte att stilla vårt sug efter nästa fullängdare. Om det blir en soloskiva eller det utlovade projektet tillsammans med Näääk som släpps först får vi helt enkelt se. Tills dess får vi hålla till godo med 4 helt nya spår där Näääk, Melo och Fille gör var sitt gästinhopp.

Köp den gärna på iTunes eller lyssna gratis via Spotify!

Forum: [Audio] Nimo - Tills vidare EP

Läs mer:

Kommentarer

   
2013-08-26 7:56
Än idag är ju överfet. Synd att den inte släpptes tidigare i sommar då skulle det blivit årets sommarbanger!
2013-08-26 11:26
Gillar denna mer än plattan

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Audio] Nimo - Tills vidare EP för att kommentera!