Video: Henx ft. Dilly D – Vad som än hänt

HenxVadsomanhantRedan 2010 uppmärksammade Whoa den då 21 åriga rapparen Henx från Nyköping, som då var aktuell med låten Fly Away Music. Sedan dess har mycket tid lagts ned på gruppen La Familia, som förutom Henx även består av Shivano och Dilly D. Trion är nu aktuella med både en grupp-EP, såväl som individuella soloprojekt som är planerade till hösten 2013.  Henx är alltså först ut med singeln Vad som än hänt som gästas av ingen mindre än Dilly D och är producerad av Shivano. Låten är tagen ur Henx’s kommande EP Ta min tid och är filmad av Francisco Conejeros från RedEye Pictures som även filmat videos åt bl a Matte Caliste.

Forum: [Video] Henx ft. Dilly D - Vad som än hänt

Läs mer:

Kommentarer

   
2013-08-08 0:09
Riktigt tung!

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Video] Henx ft. Dilly D - Vad som än hänt för att kommentera!