Video: Matte Caliste, Sebbe Staxx, Robert Athill & Promoe – Arbetarklass

Matte Caliste

Matte Caliste fortsätter att ge ifrån sig videor till sina låtar från Stadsbild Volym 2. Denna gång för spåret Arbetarklass där Sebbe Staxx, Robert Athill och Promoe gästar.


Produktion: Matte Caliste
Regi & redigering av: Matte Caliste
Filmad av Matte Caliste & Francisco Conejeros

Forum: [Video] Matte Caliste, Sebbe Staxx, Robert Athill & Promoe – Arbetarklass

Läs mer:

Kommentarer

   
2013-07-21 16:29
Riktigt skön!
2013-07-22 11:30
Tycker Matte gjort riktigt bra singelval... Man vet alltid att det är mkt kärlek för kulturen och kvalité när hans grejer kommer. Kan känna att skivan blev lite upprepande då flesta låtar handlar om vardagskampen i orten med sånreffer men samtidigt är det fett att den var så enhetlig fast med många olika artister, det är ju "Stadsbild". Spontant kände jag att denna, hemmaplan och Simon Emanuels låt va tyngst.

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Video] Matte Caliste, Sebbe Staxx, Robert Athill & Promoe – Arbetarklass för att kommentera!