Audio: Mollgan och Ms. Dumbuya – Civil Olydnad (REVA)

Civil Olydnad

Göteborgsbaserade rapparen Mollgan har tidigare varit aktuell med olika politiska låtar såsom NON STOP, Alla som inte tankar och ACTA på dig. Nu har han sagt att han inte ska släppa fler enskilda låtar innan hans planerade platta Jag kan vara din låtsaskompis kommer. Detta ändrades dock då han retade upp sig  på gränspolisens hårt kritiserade projekt REVA. Han blev så pass förbannad att han valde att spela in en låt tillsammans med Ms. Dumbuya som de kallar Civil Olydnad (REVA), beatet är gjort av Göteborgsproducenten Johnik. Det är en catchy kampsång, det vill säga den bästa sortens kampsång, som vi alla önskar inte hade behövts spelas in överhuvudtaget men som lugnt värd att kollas in, för det är en bra låt och ämnet är något som berör oss alla.

Forum: [Audio] Mollgan och Ms. Dumbuya - Civil Olydnad (REVA)

Läs mer:

Kommentarer

   
2013-03-13 16:27
lugnt värd att kollas in


love it!

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Audio] Mollgan och Ms. Dumbuya - Civil Olydnad (REVA) för att kommentera!