Fet hiphop-helg i Göteborg!

Nu till helgen blir det fullt pådrag i Västkustens pärla med både Full Clip och Silversystrar, så det gäller att fundera vart man vill spendera sin nyinkomna lön, whoa röstar för att du ska strunta i hyran och bränna allt på båda klubbarna då de faktiskt inte krockar!

På fredag den 28:e är det dags för Full Clip igen, vill ni veta vad detta är för sorts klubb så får ni gärna läsa vår recension om förra tillställningen. Den här gången gästar de nya favoriterna Sjukstugan och kommer röja ner taket i Henriksbergs källare. Om ni av någon anledning missat den här gruppen kan ni kolla in deras skiva Rap på svenska och deras video Zig ZagOm inte detta vore nog kommer Göteborgs nya stolthet Simon Bilbomb att värma upp publiken. Plattvändare för aftonen är Gunnerz och Johnik. 80 pengar kommer detta att gå på, kom i tid, förra gången blev det fullt.

När ni har nyktrat till efter detta någon gång på lördagseftermiddagen är det dags att putsa era sneakers, duscha av er det värsta och bege er till Stora Teatern där Silversystrar håller avskedsfest. För inte så länge sedan droppade de EP:n Tisdagsvägen 5B och efter denna spelning kommer de rinna in i studion igen för att spela in nytt material. Det bjuds på flertalet gäster på Storan och vi kommer att få se Linnéa Khalil, Middlesex och återigen Simon Bilbomb. Bakom skivspelarna kommer DJ East och Johnik att stå. 100 stycken av rikets daler får man betala för detta kalas.

Forum: Fet hiphop-helg i Göteborg!

Läs mer:

Kommentarer

   

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till Fet hiphop-helg i Göteborg! för att kommentera!