Professor P & DJ Akilles – Regardless

Professor P & DJ Akilles - Fallin'

Rappare & DJ-kombinationen Professor P & DJ Akilles har länge varit två etablerade namn på den svenska hiphopscenen. Förra året släppte de albumet The Realism, och efter turnén begav sig de i vintras till New York för att spela in och känna in stämningen. New York-resan resulterade i starten till EP’n Brews & Good News, som vi nu får höra det första smakprovet från.

Låten heter Regardless, och de säger själva om låten:

Great studio session today! We had planned to work on our upcoming EP ”Brews & Good News” but felt like giving our listeners a little something something. So we got busy. Beat, rhymes, scratch, mixing, everything is done within the six hours we spent in the studio. We normally don’t rush things, especially not our music but we have to say; this is still dope.

Låten går även att ladda ner gratis genom Soundcloud-spelaren.

Forum: [Audio] Professor P & DJ Akilles - Regardless

Läs mer:

Kommentarer

   
2013-02-26 23:46
Som vanlig fet musik från Professor P och Akilles.

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Audio] Professor P & DJ Akilles - Regardless för att kommentera!