Whoa recenserar Vendetta: Mr Cool vs Kalle Balik

Mr Cool vs Kalle Balik, ordmästarnas kamp och en efterlängtad battle från många. Speciellt efter deras tidigare matcher i Vendetta så såg jag detta som en tidig final där vinklar skulle möta punchlines, publikreaktioner som skulle spränga högtalarsystem och jag skulle behöva googla mig igenom battlen för att förstå alla smarta rader. Men mina förväntningarna måste helt enkelt varit för stora. Matchen uteblev då nybörjarmisstag avgjorde matchen i ett tidigt skede och så var skadan redan skedd. Matchen var sist ut för kvällen vilket återigen märktes på Linköpingspubliken som inte kunde fokusera helt hundra på matchen. Det är synd att dra alla över samma kam men även om det bara är ett fåtal personer som förstör så blir det ett taskigt helhetsintryck.

Visst är det smarta rader med nya vinklar som lockar till skratt men känslan av ”WOW!” och ”Vad hände där” uteblir matchen rakt igenom. Givetvis kommer båda med rader som man gärna spelar om och om på tuben men den ”tidiga finalen” blommar aldrig ut till den klassiker jag förväntat mig. Mr Cool vinklar sina ronder på det sätt som bara Mr Cool kan och värt att nämna är att Mr Cool inte pratar igenom sina ronder, han har ett perfekt
flow, framförande och känns riktigt trygg i ringen. Kalle Balik fortsätter på den väg han alltid haft med rader som inte publiken förstår och snyggt strukturerade verser.

Vendettas kvartfinal mellan Mr Cool vs Kalle Balik lämnar dock lite att önska. Linköping kunde inte överträffa den fenomenala åttondelen som utspelade sig i Malmö där både rappare och publik var lite vassare. Med det sagt så vill jag säga att jag ser oerhört mycket fram emot fortsättningen i Vendetta där jag hoppas och tror vinnaren i denna match står som slutsegrare.

Forum: [Övrigt] Whoa recenserar Vendetta: Mr Cool vs Kalle Balik

Läs mer:

Kommentarer

   

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Övrigt] Whoa recenserar Vendetta: Mr Cool vs Kalle Balik för att kommentera!