Whoa Rekommenderar: Vendetta 2012 och stort grattis till vinnaren! (Spoiler)

I början var de 16 rappare som skulle tävla om 11 000:- i vinstpengar. Nu sex månader senare har en vinnare utsetts. Ett stort grattis till Mr. Cool som kammade hem årets Vendetta. En tävling vi hoppas blir en återkommande liga även nästa år. Se nu till att se alla battles från start om ni skulle ha missat något. Om ni ändå skulle ha sett alla battles finns det flera battles med riktigt högt reprisvärde och många battles ger helt nya inblickar när man ser de så här några månader senare.

Här nedan följer undertecknads fem favoritbattles från Vendettas första år helt utan rangordning.


Shazaam vs Nomad


Mr. Cool vs Martin Zamora


Kalle Balik vs Nicko Mack


Jimmy Pistol vs Hyper


Third Eye vs Mr Cool

Vilken är dina fem favoritbattles från turneringen?

In och diskutera på forumet.

Forum: [Övrigt] Whoa Rekommenderar: Vendetta 2012 och grattis till vinnaren! (Spoiler)

Läs mer:

Kommentarer

   
2012-12-02 13:41
Fint, grattis Cool

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Övrigt] Whoa Rekommenderar: Vendetta 2012 och grattis till vinnaren! (Spoiler) för att kommentera!