Glöm inte bort Dagens Punchline!

Whoa.nu återinrättade för en tid sedan den berömda och hedervärda trotjänar-sektionen Dagens Punchline (dP), givetvis med stor framgång. Konceptet är likadant som tidigare: ni användare och besökare har möjlighet att skicka in era favorit-punchlines som sedan har chansen att ligga på vår startsida under ett helt dygn. Ruggigt, eller hur? Så leta i din ipod/mp3/freestyle efter kvalitativa så väl som värdelösa punches eller genomsök din minnesbank efter bortglömda gamla godingar eller leta upp någon ny du tyckte var fet och skicka in så att vi kan hålla sektionen levande!

Det vore så klart en stor skam om vi blev tvungna att än en gång lägga ner Dagens Punchline, en av de mest uppskattade funktionerna på Whoa – Sveriges största hiphopsida. Så tveka inte!

But anyway – is this how you wanna end your day?
I got more foul lines than the NBA

Klicka här för att tipsa oss om punchlines!

Relaterade länkar och information:
Dagens Punchline på Twitter!

Läs mer: