Videologg med Simon Emanuel + ny låt

Det är knappt två veckor sedan Simon Emanuel släppte sin nya singel Dö lite lev mycket i samarbete med producentteamet Sum Comfort Food. Producenterna och rapparen är mitt i processen av skapa en EP tillsammans, vid namn Om vi överlever sommaren, som kommer släppas lagom till nästkommande årstidsskifte.

För att få en liten glimt in i vad som komma skall, hur arbetet går och tanken bakom hela projektet så har man dragit igång en videologg och den första delen, utav tre, har varit ute sedan ett tag tillbaka. Dock verkar det ha gått många förbi och då vi är förbaskat förtjusta i såväl dokumentärer som nytt material från Simon Emanuel så tänkte vi uppmärksamma er om detta. De fem minuterna som första avsnittet består av är snyggt förpackade och ger en bra inledning i projektet. Del två i OVÖS Vlog kommer nästa vecka.

Låt dom tappa tusen speglar under tusen stegar.

Som om inte detta vore nog så har rapparen även valt att spotta lite hetta över Pusha-Ts, påtalade disslåt till Lil Wayne, Exodus. Det verkar som att den forne Paragon aldrig har varit lika produktiv, trots att han fått ut såväl fyra album som fyra mixtapes genom åren. Två av dessa släppte vi ju dessutom i Guldgruvan häromveckan. Så gå igenom katalogen och håll er uppdaterade på vad som komma skall, det är vårt råd till er.

 

Forum: [Audio] Simon Emanuel - Exodus

Forum: Whoa rekommenderar: Videologg med Simon Emanuel.

Läs mer:

Kommentarer

   

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till Whoa rekommenderar: Videologg med Simon Emanuel. för att kommentera!