Lyricismtävling i full gång

Uppmärksamma medlemmar har redan upptäckt att lyricismforumet småkokar med aktivitet! Det är delvis på grund av tävlingen som drog igång för ett par veckor sedan och vars kval avgjordes häromdagen.

Tävlingen går ut på att femton deltagare får mäta sina skills inom några av de olika områden som en bra lyricist ska behärska, med betoning på att kunna anpassa sig efter Whoa-teessituation och tema. I kvalet var det att skriva en vers inspirerad av en verklig eller påhittad löpsedel eller rubrik och i den nyss upplagda första deltävlingen gäller det att skriva en vers på temat tecknat som ska innehålla ett antal ord som domarna bestämt.

Den som vinner hela tävlingen kan frottéra sig i en sprillans ny Whoa-tee, samt skina som Whoas bäste lyricist 2009!

Forumtråd: Lyricismtävling: Deltävling 1

Läs mer: