Video: Killa Clowns – Freakshow ft. Allyawan

Killa Clowns är en Göteborgsbaserad hiphopkvintett som håller på att färdigställa kommande släppet The Freakshow EP. Bland de fem medlemmarna hittar vi bland annat King Foolish som är medlem i Octagon Crew, som blivit trefaldiga skandinaviska mästare i breakdance. Vi hittar även fjortonåriga Sick Art som bland annat har medverkat på Mofo’s Shook Ones 2010.

Gruppen är just nu aktuella med första singeln från The Freakshow EP och den heter inte helt oväntat Freakshow, där hittar vi ännu en göteborgare nämligen Allyawan. Killa Clowns kommer också vara förband åt Swollen Members när de besöker Klubb Scratch i Göteborg den 26:e mars.

Videon till låten är regisserad utav Eneles Film och denna smutsiga historia kollar ni på nedan.

Varning: Känsliga tittare kan finna klippet nedan stötande.

Forumtråd: [Video] Killa Clowns – Freakshow ft. Allyawan

Läs mer: