Video: J-Son ft. Salem Al Fakir – Remedy

I november 2011 tipsade vi om J-Sons video till låten Stop Me. Nu, fem månader senare, är rapparen tillbaka igen med nytt material. Denna gång har han med sig talangfulle multiartisten Salem Al Fakir, som bland annat har synts med Snook i tidigare hiphopsammanhang. Låten heter Remedy och videon är producerad av Bluegrass Productions.

Lyssna på låten på Spotify
Köp låten på iTunes

Forum: [Video] J-Son feat. Salem Al Fakir - Remedy

Läs mer:

Kommentarer

   
2012-03-26 20:55
så konstig låt. riddarhiphop. är det bara jag eller är j-son jävligt vindögd?
2012-03-26 21:33
Det är därför han har glasögon eller solglasögon i många videor. Men låt oss fokusera på musiken istället. Skelögdheten har avhandlats tidigare och känns inte så relevant (även om det så klart kan påverka någons upplevelse av videon).

Personligen gillar jag låten. Samtidigt lämnar den ett lite platt intryck, som tyvärr mycket av hans musik gjort senaste 2-3 åren. Känns nästan för välproducerat/utstuderat på nåt sätt. Saknar ett eget uttryck. Men visst är det bra.
2012-03-26 22:51
Håller verkligen med Oracle, hela låten känns alldeles för överproducerad och tråkig, även fast den på nåt sätt är bra. Känns också som att han försöker låta som varje Amerikansk artist som redan finns på marknaden (Han låter som en kombo av Drake, Lupe Fiasco, BoB, etc. och inte som något originellt alls).
2012-03-27 1:11
Brukar ha svårt för honom normalt, men här gör Salem ett riktigt bra jobb med refrängen tycker jag.
2012-03-27 11:58
Gillar den. Rätt avslappnad och samarbetet funkar bra. Känns också lite som en radiolåt som jag föredrar framför det mesta annat som spelas på radio när man går in i en affär eller liknande.
2012-03-27 14:53
Utan Salems refräng, nej tack. Med den, tack gärna. J-Son är en till i raden av rappare (som t.ex. Lazee) som lyckas vara otroligt talangfull och en skitgrym rappare men samtidigt totalt intetsägande och mördande tråkig.
2012-03-28 1:36
Helt identitetslöst, detta berör eller skapar samma minnesvärda bilder som (insert valfritt pojkband här), det är snyggt producerat, J-Son behärskar ett beat, och Salem är duktig på att sjunga, men det finns ingenting av dom två artisterna i slutprodukten.

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Video] J-Son feat. Salem Al Fakir - Remedy för att kommentera!