Video: J-Son ft. EllyEve – Stop Me

Det fortsätter att ramla in tips på hiphopvideor till oss på redaktionen. Denna gång från J-Son som nu släpper videon till sin andra singel Stop Me. Bilderna skildrar en ung flicka och hennes ”flykt” ut i en mörk vuxen värld, i det här fallet en stökig natt där hon utsätts för fylla, droger och trakasserier. Vilka skäl som ligger bakom hennes beteende lämnar regissören Tobias Nordkvist och J-Son till din fantasi, men det är uppenbart att någon i hennes omgivning behöver stoppa henne snarast.

Relaterade länkar och information:
http://www.JsonChannel.com/
Itunes
Spotify
CDON

Forum: [Video] J-Son ft. EllyEve - Stop Me

Läs mer:

Kommentarer

   

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Video] J-Son ft. EllyEve - Stop Me för att kommentera!