Ladda hem Sabotage – ”Här och nu”

Sabotage en samhällskritisk rappare från Lund som tidigare medverkat i diverse projekt och spelat runt om i Sverige och Europa. Till vardags är han medlem i det skånska kollektivet Skånemassive med rappare från hela Skåne samt det danska kollektivet Novomundus från Norrebro i Köpenhamn. Artistens mål med musiken är att kunna förändra och väcka folk från den dimma vi dagligen vandrar i, något som bland annat visar sig genom hans arbete i den globala motståndsrörelsen New World Order Resistance som nu etablerar sig i Sverige som ”Sabotage Support”. Sabotages nästa släpp blir med Beast1333, en känd underjordsrappare från USA, i ett unikt samarbete.

Nu släpper den hungrige skåningen sitt debutalbum Här och nu, exklusivt genom oss på Whoa. En skiva som innehåller 14 spår, bärande  på gästinhopp från rappare och producenter med rötterna i både Sverige, Danmark och USA. Materialet skildrar hans egna väg i livet och situationen i världen.

Ladda hem Här och nu genom direktlänken nedanför låtlistan.

Låtlista:
* Intro prolog (prod. Mattias Persson)
01. Mamma (prod. Rubix)
02. Never Back Down feat. Beast 1333 (prod. Don Carlsson)
03. Alle man på däck feat. Novo mundos (prod Antik)
04. Stoppa matchen (prod. Prodstewart)
05. Här och nu (prod. Don Carlsson)
06. Änglar och demoner (prod. Antik)
* Rusta för fred (prod. Antik)
07. Time To Arm feat. Beast1333 (prod. Don Carlsson)
08. Hemlös (remix) feat. Keyo Ghettson & Beate (prod. Sonny Supreme)
09. Tror du att du känner mig feat. Dirty D (prod. Noelly)
10. Jag är för vi är (prod. Don Carlsson)
11. Förstånds manipulation feat. Novomundos (prod. Antik)
* Epilog (prod. Mattias Persson)

LADDA HEM NETPLAYEN GENOM ATT KLICKA HÄR

Relaterade länkar och information:
www.myspace.com/sabotagesweden
www.sabotage.nu

Mix/mastring: Mattias Persson – www.sceleris.se – förutom Never Back Down och Time To Arm (Don Carlsson), Alle man på däck och Förstånds manipulation (Antik).
Omslaget är gjort av Henrik Skog.

Sabotage vill rikta ett hjärtligt tack till alla som hjälpt till med denna skiva: Don Carlsson, Mattias Persson, Antik, Novomundus, Prodstewart, Sonny Supreme, Rubix, Beast1333, Keyo Ghettson, Dirty D, Hemgården, Styr upp, Sabotage Support, familj, vänner med flera. Ni har alla en plats i Nangijala! Kärlek!

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2010/03/15/ladda-hem-sabotage-har-och-nu/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Forumtråd: [Whoa Netplay] Sabotage – Här och nu. UTE NU!

Läs mer: