Allyawan, Öris & Toffer om Whoa.nu i En kärleksattack på svensk hiphop

- Whoa är det stället där jag får mest love, säger Allyawan

I senaste avsnittet av En kärleksattack på svensk hiphop så nämndes Whoa upprepade gånger i diskussionerna kring kritik. Huruvida man läser kommentarer om sig själv på exempelvis Whoa, Youtube och så vidare. Självklart har Whoa inget annat än kärlek för följande artister som alla har en historia på Whoa.

Vad tycker ni användare? Hur skall vi hantera hatare? Hur hård är attityden på sidan och hur skall man som musiker hantera negativa kommentarer?  In och diskutera i forumet. Men glöm inte att lyssna på klippet.

Programmet i sin helhet hittar ni här: Allyawan, Öris & Toffer om Whoa.nu i En kärleksattack på svensk hiphop

Forum: Allyawan, Öris & Toffer om Whoa.nu i En kärleksattack på svensk hiphop

Läs mer:

Kommentarer

   
2012-02-01 13:43
Självklart har Whoa inget annat än kärlek för följande artister som alla har en historia på Whoa.


Vilka artister har ni inte kärlek för?

Vad tycker ni användare? Hur skall vi hantera hatare? Hur hård är attityden på sidan och hur skall man som musiker hantera negativa kommentarer?


vad tycker ni användare:

Attityden är rätt bitter, rätt mkt crabs in a bucket... Nu är det rätt dött så den propps som kommer är nog oftast någon form av kompis-propps, andra som engagerar sig som lyssnare är nog inte så mkt på whoa.

Hur skall vi hantera hatare?

Hatare är nog det mest överanvända ordet sedan "swag". Skriver man att nån "suger kuk" är "ful" osv är man nog en hatare... De som går in för att "leta fel" på en artist kan kanske i viss mån klacifieras som hatare men är väl i regel kritiker so engagerar sig i svensk hiphop? Hatare ger ju inspiration, alla låtar verkar handla om hatare, folk rappare om hatare fast de inte ens har några...

Attityden har gått från att folk skrev exakt det de spontant tycker till att de inte skriver alls
mfs
2012-02-01 14:00
VRGNHNS: Jag ville snarare trycka på att Whoa tycker om följande artister och inte hatar dem även om ANVÄNDARE på Whoa kan gå in och hata någon gång. Det är alltså inte Whoa som är hatare.

Kul att du kommenterar i alla fall!
2012-02-01 16:28
http://sr.se/metropol
lyssna på hela programmet, bland annat så pratar Pst om låter "jag 97" =)

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till Allyawan, Öris & Toffer om Whoa.nu i En kärleksattack på svensk hiphop för att kommentera!