Whoa-TV S03E06: Besök på Fryshusets raplinje

Vet du att det finns en gymnasieskola där eleverna faktiskt har förmånen att rappa på skoltid? Alltså inte kicka rim med polarna under lunchrasten, utan faktiskt ha rap som en del av de ordinarie lektionerna på schemat. Whoa-TV blev så klart nyfikna och gjorde ett besök på Fryshusets gymnasium i Stockholm i slutet av december.

På Fryshuset möttes vi av positiva och glada elever, med stora drömmar och brinnande intressen för sina estetiska passioner. Vi satte oss givetvis också ned med lärarna Leafnuts och Aaron Phiri, som berättade närmare om raplinjen och vad den erbjuder. Ett levande exempel på det senare fick vi dessutom uppleva direkt på plats i form av showen RANCE, där elever från inriktningarna rap och dans gjort ett större samarbete. Sist men inte minst avslutandes besöket med en spontan cypher till beatet från Main Source feat. NasLive at the Barbeque. Kolla in hur det såg ut här nedanför!

Läs mer Fryshusets gymnasium och rap-passionen här:
Fryshusets gymnasium hemsida
Musikinriktningen (rap, soul, musikproduktion, rock)
Fryshusets gymnasium på facebook

Missat tidigare avsnitt av Whoa-TV?
Ingen fara, du hittar de senaste avsnitten här! Glöm inte heller att kolla in de tidigare säsongerna:
Whoa-TV, säsong 1
Whoa-TV, säsong 2
DubCNN-WhoaTV, säsong 1

Forum: Whoa-TV S03E06: Besök på Fryshusets raplinje

Läs mer:

Kommentarer

   

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till Whoa-TV S03E06: Besök på Fryshusets raplinje för att kommentera!