Netplay: Sven Holmberg – Apollo 11

Skivcover av: Hanna Sundberg

Det har blivit dags för en sprillans ny netplay här på Whoa och denna gång från en 22-årig artist från Lund som var i skuggan tillräckligt länge för att solen skulle hitta honom. Sven Holmberg, som han heter, har rappat sedan en lång tid tillbaka och figurerar till vardags i kollektivet VKD med bland annat Nicklas – samme man som producerat samtliga spår på detta släpp.

Framtiden ser ljus ut och killarna har flera projekt påbörjade som inom sin tid lär hitta fram till sin publik. Sven har även börjat battla men går då under det bejublade namnet Kenny Barfighter, som höjt ögonbrynen på människor sedan sin debut.

Sven Holmberg väljer att beskriva Apollo 11 på följande sätt: 

”Den kan jämföras med en stor fruktsallad där varje bit smakar olikt den andra, men alla smakar otroligt gott med sin egensinniga och mycket självklara arom. Apollo 11? Varför inte? Alla är vi på väg någonstans och mättnadskänslan kommer inte infinna sig förrän den dagen jag sätter tänderna i en jättestor ost.”

Ladda ned Apollo 11 exklusivt här på Whoa genom direktlänken nedanför låtlistan.

Låtlista:
01. Draken
02. VitBlåGråSvart
03. Tvättmaskin
04. Du älskar mig
05. SKIT I DIN…
06. Tusen ansikten
07. Jag minns dig
08. Alla rappare suger

LADDA HEM NETPLAYEN GENOM ATT KLICKA HÄR

Relaterade länkar och information:
http://www.svenh.blogg.se
http://soundcloud.com/vkdmusik

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2012/01/24/netplay-sven-holmberg-apollo-11/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Forum: [Whoa Netplay] Sven Holmberg - Apollo 11

Läs mer:

Kommentarer

   
mfs
2012-01-27 19:27
Välgjord skiva. Alla whoaiter borde ge skivan en chans!

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Whoa Netplay] Sven Holmberg - Apollo 11 för att kommentera!