Videopremiär: Sven Holmberg – SKIT I DIN …

Inom kort är det dags för ännu en ung, lovande rappare att presentera sig på allvar för den svenska hiphop-publiken. Sven Holmbergs album Apollo11 släpps nämligen exklusivt här på Whoa om cirka två veckor, tisdagen den 24/1 för att vara exakt.

Vem är Sven Holmberg, kanske du undrar nu? Jo, en 22-årig rappare från Lund som till vardags figurerar i kollektivet VKD. Kanske känner du igen honom som battlerappare, där han går under pseudonymen Kenny Barfighter.

Idag är vi glada att kunna bjuda på premiären av artistens nya singel SKIT I DIN …, direkt hämtad ifrån den kommande debuten. Nicklas har producerat beatet och så här uttrycker sig Sven Holmberg själv om videon i fråga: ”videon förtjänar en grammis, den tar upp liksom upp hela spektrat om relationer, från början till slut. Från nyförälskelse till det tidiga sveket”.

Forum: [Video] Whoa presenterar: Sven Holmberg – SKIT I DIN ...

Läs mer:

Kommentarer

   

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Video] Whoa presenterar: Sven Holmberg – SKIT I DIN ... för att kommentera!