Nya videor från Ken Ring, Ison & Fille, Mohammed Ali och Iron African

Mohammed Ali feat. Danjah - Lever för det härTrots att det regnar i stora delar av landet är det svårt att inte hålla humöret uppe om man är inne i hiphopsvängen. Svenska rappare fortsätter att spotta ur sig högkvalitativa låtar. Bland annat får vi ta del av en dansant dänga från Ken Ring som spelats in tillsammans med Astma (som producerat) och Ricky (som sjunger på låten). Missa inte heller de nya videorna från Ison & Fille, Mohammed Ali (du har väl inte missat deras succéalbum Processen?) och Iron African, som även de får en stor tumme upp från oss på redaktionen.

Ken Ring feat. Ricky – Nu måste vi dra

Ison & Fille feat. Birgit Bidder – Ikväll är vi kungar

Mohammed Ali feat. Danjah – Lever för det här

Iron African feat. Arazoo – Demons Be Gone

Forumtrådar:
[Video] Ken Ring – Nu Måste Vi Dra
[Video] Ison & Fille – Ikväll Är Vi Kungar (med Birgit Bidder)
[Video] Mohammed Ali – Lever för det här (Feat. DanJah)
[Video] Iron African feat. Arazoo – Demons Be Gone

Läs mer: