Video: Carlito – Aldrig tillbaka ft. Chords & Fille

Carlito

En video som noterat över 22000 views på fem dagar är Carlitos nya singel Aldrig tillbaka. Låten är hämtad från det nya albumet Krigarsjäl, som varmt kan rekommenderas för dig som gillade 2010 års Guldburen eller som vill veta hur svensk hiphop står sig anno 2013.

Aldrig tillbaka gästas av Manifest-vinnaren Chords och Fille från Ison& Fille, är producerad av Salla Salazar för The Salazar Brothers och videon den står Duncan Mukada för.

Forum: [Video] Carlito - Aldrig Tillbaka ft. Chords & Fille

Läs mer:

Kommentarer

   
2013-02-10 13:34
Sjukt skön känsla i videon! Vill åka till Miami eller nått nu. Grym låt också, Carlito och Fille kör sin grej fett, men det är Chords som får till den där drömmiga känslan med sin röst.

Big upp!
2013-02-10 14:28
Skön känsla i videon men tycker ändå det är ett tråkigt singelval. Jag har lyssnat på skivan i tre veckor nu och det här spåret är nog en av de jag fastnat för minst. Finns betydligt hungrigare låtar.

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Video] Carlito - Aldrig Tillbaka ft. Chords & Fille för att kommentera!