Just Blaze till Sverige den 2/11!

Superproducenten Just Blaze, känd för sina samarbeten med Jay-Z (se klassiska låtar på album som The Blueprint och The Black Album) och andra artister som Dr. Dre, Kanye West, Eminem, Rick Ross, T.I, Rihanna, Dip Set, Jay Electronica, Beanie Sigel, The Game m.fl., kommer nu till Sverige för första gången!

Onsdagen den 2 november intar Just Blaze DJ-båset i Marie Laveaus källare för att bjuda på sin mix av nutida och dåtida hiphop anthems, R&B och house. Under kvällen hittar man även Taro och The Soul Lounge bakom skivspelarna. I baren på övervåningen spelar DJ-crewet Suntanas skivor.

Onsdag 2 November, 22.00-03.00
Marie Laveau, Hornsgatan 66
18 år
Förköp 180 kr på Cali Roots, Brunnsgatan 9

Forum: 2/11 JUST BLAZE (NJ, US) + DJ Taro + The Soul Lounge + Suntanas @ Marie Laveau, Hornsgatan 66, Stockholm

Läs mer:

Kommentarer

   
2011-10-19 13:36
Shit, han ju! Glömt att han oxå är dj. Grymt. Synd att d inte är mer sånt här, finns ju gäng med grymma deejays o sound som sällan eller aldrig kommer te STHLM!

Men Blaze asså, fanns d inte en gång i tiden i USA ett house crew/grupp som hette Blaze nåt? D är inte samma va? Minns just dom som grymma o med fantastisk soulful house, så d är ju inte så långsökt va?
2011-10-19 16:08
2011-10-19 16:55
Denna jag tänkte på. Inte samma lika va...

http://en.wikipedia.org/wiki/Blaze_(band)

2011-10-19 17:14
nä, det här ä hiphop. fast det där verkade fint. ska kolla upp!
2011-10-20 13:33
Jo jag vet! Men du vet, over there gillas det ofta oavsett genre så länge det är en bra låt.
Kommer ihåg när jag var på nån klubb o Funkmaster Flex deejaya o mitt i han set när det mals på med hip hop o R n B slänger på gamla disco o house låtar o publiken går bananas, även d yngre/kidsen o alla stämmer upp i allsång, även på riktigt gamla låtar, d var en rysare, gåshud. Men man lyssnar ju mer på musik ova there oavsett genrer, US är ju sånt radioland liksom... En hel del producenter i USA som gjort både hip hop och house produktioner, speciellt under -80 o -90 talet....

House gruppen Blaze var grym! Gjorde fet sån deep soulful house (Garage), har för mig d påminde lite om Ten City, känner du till dom?
2011-10-22 16:31
det där låter ju hur fint som helst! nä, tyvärr inte. men ska kolla upp under ledig söndag och återkomma =)
2011-11-01 17:31
Tjena, vann 2 st biljetter. Men stockholm är lite långt för mig. allt med resa boende osv blir för dyrt.

så säljer mina biljetter billigt om någon vill ha :)
2011-11-02 12:01
SPELA IN SETET!
2011-11-04 10:40
Kom inte iväg, hur var d, utgår från att det spelades in, finns d audio, finns d att lyssna på nånstans??

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till 2/11 JUST BLAZE (NJ, US) + DJ Taro + The Soul Lounge + Suntanas @ Marie Laveau, Hornsgatan 66, Stockholm för att kommentera!