Lazee, Aleks, Adam Kanyama och Eboi till Klubb Replayed 21/10

Det är dag dags för klubb Replayed igen, presenterad av The Salazar Brothers och Ametist. Fredag den 21 oktober får du uppleva 4 av de just nu hetaste svenska artisterna som släpper ny musik under hösten 2011, på samma kväll. Och alla spelar med husbandet The Royal Nelson Orchestra.

På scen:
ALEKS (Highwon) - Soulrösten som är medlem i kollektivet Highwon gör solopremiär. Han kommer köra nya låtar från kommande debutalbumet.
EBOI - Rapmaskinen som synts med Adam Tensta i flera år står nu för absolut första gången på egna ben. Under de senare åren har Eboi gjort sig ett namn inom den svenska och skandinaviska hiphop-scenen genom att leverera med ett snabbt flow och innehållsrika texter, på allt ifrån klassisk hiphop till electro och dubstep.
ADAM KANYAMA - 15-årige nordiske rapmästaren som fått uppmärksamhet via nätet och fått alla att tappa hakan med sina skills står för första gången på scen själv, med ett band.
LAZEE - En av svensk hiphops mest framgångsrika akter rockar sitt nya sound från kommande albumet på scen.

Djs SALLA
MASSEAMETIST spelar det bästa inom Hip hop, RnB, Urban, Reggae, Breaks, Oldies, Disco Danscrews: Above The Cloudz (breaking), Blackout Crew (dancehall-queens).

När: fredag 21/10
Tid: 21-03 (on stage: 22.00)
Inträde: 120 kr
Var: Strand, Hornstull Strand 4, T-bana Hornstull

 

Läs mer: