Tävling: Vinn biljetter till nya klubben Replayed!

Nu på lördag är det premiär för en ny liveklubb i Stockholm, nämligen Klubb Replayed. Självklart har Whoa i vanlig ordning möjlighet att lotta ut 4 stycken biljetter till klubben som under kvällen bjuder på både Mohammed Alis releasefest samt en kväll med live-sessions från fyra svenska rappare. Allt du behöver göra för att vinna en biljett är att svara på följande fråga: Journalisten Ametist är känd för att sitta bakom spakarna på En kärleksattack men en ametist är också en ädelsten som främst finns i Sydamerika. Men ametist finns faktiskt på 3 mindre orter i Sverige. Nämn minst 1 ort där du kan finna ädelstenen ametist i Sverige.

Maila ditt svar innan fredag 8/4 20.00 till [email protected] med fullständiga namn, whoa-alias och telefonnummer så meddelar vi vinsten så fort som möjligt via mail eller sms.

INFO:

Klubben drivs av The Salazar Brothers och Ametist och kommer bjuda på de heta namn inom svensk hiphop ackompanjerat av stora husbandet The Royal Nelson Orchestra.

På scen 9 april: Mohammed Ali, Shazaam, ADL, Sexfemman och Aaron Phiri
DJs: Salla, Masse, Ametist och Mackbeats.

Mohammed Ali har releasefest och kommer för första gången köra låtar från sitt nya album Vi live.
Och så blir det en livesession med Shazaam, ADL, Sexfemman och Aaron Phiri som står på scenen samtidigt och tillsammans kör till klassiska hiphopbeats spelat av bandet The Royal Nelson Orchestra.

Lördag 9 april kl. 22:00 – 03:00 @ Kolingsborg
Gula Gången, Södermalmstorg 2, Stockholm
Entré: 140 kr
Facebookevent: http://www.facebook.com/event.php?eid=101585329927266#!/event.php?eid=101585329927266

Läs mer: