Colors Green Night med Cosmo Baker, Rapper Ted m.m

I helgen är det Way Out West i Göteborg och Colors är riktigt bra uppvärmning. Dessutom kommer den gamla Backlash/Svenskunderjord/Whoa veteranen Rappper Ted på besök. Kom dit och häng. Klä dig i grönt!

Det är festival i stan och Colors hjälper dig komma i mode med den gröna kvällen. Grönt är hoppets och fruktbarhetens kulör. En färg som också symboliserar fred, frihet, lugn och harmoni. Alltså en viktig färg som världen behöver mer av just nu. Onsdagen innan Way Out West har alltid varit en av de bästa Colorskvällarna där man aldrig riktigt vet vem som kan kliva upp på scen.

Vi har dock något stort planerat! Självaste COSMO BAKER (Us) gör sitt premiärbesök i Göteborg! Cosmo har sitt ursprung i Philadelphias hiphop-scen och är sen några år tillbaka New York resident, driver de fantastiska THE RUB tillsammans med Ayres och Eleven och har sin egen show på Brooklyn Radio. Han trunérar flitigt världen över och räknas som en av de största i scenen. Han har spelat tillsammans med allt från Jay-Z, Run D.M.C och Redman till Boys II Men, Chemical Brothers och MGMT. Du kan fördjupa dig i Cosmo Baker och hans musik på http://www.cosmobaker.com/

På scen står även en riktig mother fucker (!): RAPPER TED från Sthlm. Hans favoritfärg är grön och han har ett kaxigt, intensivt flow men med glimten i ögat. I våras släppte han den omtalade ”Din Mamma” som låg högst på iTunes hiphop top 10 och som vär en av de mest spelade låtarna på Ametists Kärleksattack på Svensk hiphop. Nya singeln ”Ladda” ft. Chords släpps nu och även albumet ”Kultgubbe” droppas nu i augusti.

Passa också på att kliva in i våran gigantiska boombox och bekanta dig med The Incredible Music Machine som är ett avancerat, interaktivt dansprojekt som forskats fram av Gustaf Josefsson och Olle Bjerkås.

Detta och mycket mycket mer på den gröna festivalkvällen!

Forum: 10/8 Colors med Cosmo Baker, Rapper Ted m.m @ Nef

Läs mer:

Kommentarer

   

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till 10/8 Colors med Cosmo Baker, Rapper Ted m.m @ Nef för att kommentera!