Klubb Spiderdogs på Mosebacke den 5e augusti

Den 5 augusti är Klubb Spiderdogs tillbaka på Etablissemanget! Som vanligt blir det den bästa soulen, funken och hiphopen, den softaste stämningen och HEMLIGA GÄSTER!

Sen i maj har vi gästats av bl.a. Chords, Melo, Mange Schmidt, Nimo & Näääk och Albin Gromer. Nu kör vi vår sista kväll för i sommar på Södra Teatern! Hela huset är öppet så du kan vandra fritt mellan Etablissemanget, Södra Bar och Champagnebaren. Sjukt värt… Och just det: FRI ENTRÉ fram till kl 21! Kom tidigt så slipper du köa.

Den här gången får vi besök av en av våra favoriter, Queff! Det senaste året har Queff synts överallt tillsammans med Toffer och DBS. Back in the days var han vår backup på scen, men nu gör han storstilad återkomst i eget namn. Det passar vi på att fira med att släppa en riktigt fet t-shirt tillsammans! Mekk My Dogs-tischan kommer säljas på plats, begränsad upplaga!

Spiderdogs är husband, Mofeta & Jerre utlovar en hitkavalkad och Seinabo Sey bjuder på soul som ger dig gåshud. Och tillbaks bakom skivspelarna – den fantastiske DJ Large!

INFO:

* Spiderdogs
* Queff
* Mofeta & Jerre
* Seinabo Sey
* DJ Large

+ HEMLIGA GÄSTER och Mekk My Dogs t-shirt release!

Fredag 5 augusti
Mosebacke Etablissemanget
21-01, 20 år, 100 kr
Fri entré innan 21.
Showtime 22:30.

Facebook-event: http://www.facebook.com/event.php?eid=154098344665588

Se video från senaste klubben:

Läs mer: