Vinn biljetter till Mofeta & Jerre med Spiderdogs på Kägelbanan

På fredag, 11/6, har Mofeta & Jerre en stor spelning på Kägelbanan tillsammans med Spiderdogs och vi på Whoa.nu har glädjen att erbjuda ett par biljetter för utlottning!

Mofeta & Jerre har tillsammans med bandet Spiderdogs gjort sig kända som en live-akt utöver det vanliga. Förra året turnérade de i Sverige tillsammans med Promoe, denna gång har de sin nya skiva Bomben och DJ:s för kvällen är Pure P och RahBalder. Så gillar du livemusik, hiphop och bra vibbar – ta chansen att vara med i tävlingen.

Det du behöver göra för att vinna en biljett är att svara rätt på frågan:

Hur är det i Berlin – bra, bättre eller bäst?

Skicka svaret, tillsammans med namn och telefonnummer, till [email protected] och märk mailet med ”KägelBomben!”. Svaren måste vara oss tillhanda senast på torsdag kl 12 och vinnarna meddelas under eftermiddagen.

Information:
Tid Fredag 11 juni, kl.21-02
Plats Kägelbanan,
Åldersgräns 18 år

Forumtråd: 11/6 – Mofeta & Jerre live med Spiderdogs @ Kägelbanan

Läs mer: