Tävling: Mofeta & Jerre Live på Fasching 22/11

Hiphop-duon Mofeta & Jerre har synts mycket på senaste tiden. De är aktuella med nya singeln ”Fonky Fly” och släpper i början av nästa år den efterlängtade debutskivan ”Bomben”. De driver också succéklubben Klubb Spiderdogs, som gästats av bl.a. Looptroop Rockers, Adam Tensta, Ison & Fille m fl.

Nu på lördag 22/11 spelar de på Faschings anrika scen i Stockholm, tillsammans med sitt band Spiderdogs. Det bjuds på två set med massor av nytt material och flera spännande gäster. Mer info om spelningen hittar du här:

Forumtråd: 22/11 – Mofeta & Jerre live på Fasching!

Whoa.nu lottar nu ut två gratisbiljetter bland de som kan svara på den här frågan:
”Vad var namnet på Mofeta & Jerres första gemensamma EP”? Maila svaret + ditt för- och efternamn till [email protected] någon gång under fredagen 21/11 för att vara med i tävlingen.

Läs mer: