Still Pee & Ru öppnar för Petter på sommarturné

 

 

 

 

 

 

 

 

Still Pee & Ru, eller PeeWee och Rusiak som vi känner dem sedan tidigare, tar i sommar paus från arbetet med den kommande skivan för att sluta upp bakom sin gamle vän Petter som öppningsakt på några utvalta gig på dennes sommarturné.

PeeWee och Rusiak har en lång historia med Petter som medlemmar i Natural Bond-kollektivet. Rusiak har dessutom producerat flera av Petters största hits och turnerade med Petter under Petters första turnéer.

I sommar kan du se Still Pee & Ru och Petter på följande orter:

27/7 Harrys, Eskilstuna

28/7 Torget, Borås

29/7 Torget, Karlskoga

30/7 Majas vid havet, Varberg

31/7 Harrys, Kungshamn

Efter att ha inlett året med den omtalade singeln och videon ”Black Shadow” är Still Pee & Ru nu aktuella med nya singeln ”Slap That Deejay” som släpps den 27 juni men redan nu går att ladda ner i begränsad upplaga på www.stillpeeandru.com för alla som reggar sig som prenumeranter. Still Pee & Rus kommande album släpps hösten 2011 på Judit & Bertil Produktion/Comsos Music Group.

Lyssna på ”Slap That Deejay” här: http://soundcloud.com/cosmosmusicgroup/still-pee-ru-slap-that

 

Läs mer: