Petter & September släpper låten ”Baksmälla”

Hiphopveteranen Petter har under hösten synts tillsammans med September och en rad andra artister i populära tv-programmet ”Så mycket bättre”. Efter nya tolkningar av hits som Petters Mikrofonkåt och Septembers Satellites, verkar det som att de två artisterna funnits varandra. Nu släpper de nämligen ett sprillans nytt samarbete, i form av låten Baksmälla.

Låten, som hade premiär på NRJ tidigare idag, är den första singeln från Petters kommande album Samlar ut den, med release den 27 december. Skivan kommer att innehålla Petters tolkningar av Lill Babs, Lasse Berghagen, Thomas DiLeva, September, Plura Jonsson och Christer Sandelin, de två senaste guld-certifierade singlarna Logiskt och Längesen samt två helt nya låtar.

Forumtråd: [Audio] Petter feat. September – Baksmälla + Petters nya album!

Läs mer: