Netplay: Mfs That Hustla – Sönder mixtape


Efter många år som aktiv rappare, hiphopskribent och battlare har det blivit dags för debutmixtapet från Mfs That Hustla, eldsjälen från västkustens framsida som sedan en tid tillbaka är bosatt i Stockholm. Sönder mixtape var ursprungligen planerad att släppas redan 2007 men av olika anledningar rann tiden ur händerna för Göteborgaren, som här även valt att komplettera materialet med ett par nyare spår.

Mfs, eller Pontus Gustavsson som han egentligen heter, har gjort stora avtryck på den svenska hiphopscenen under sin tid i gemet. Redan som tonåring blev han chefredaktör på klassiska hiphopsidan Svenskunderjord.com och har de senaste åren varit engagerad i bland annat Dagensskiva.com, Come Clean Radio, Whoa.nu och Manifestgalan. Vid sidan av skrivandet har battletävlingar på Whoa (031 – Guttersnipers, Spikespitters) varvats med samarbeten med framgångsrika och talangfulla artister som Allyawan, Shazaam, Progress och Chukk Rukkuz.

Sönder mixtape innehåller 14 låtar inspelade mellan 2005 och 2010. Trots att skivan precis blivit färdigställd så är redan fler nya projekt i planering, så håll ögon och öron öppna.

Ladda hem Sönder mixtape exklusivt här på Whoa genom direktlänken nedanför låtlistan.

Låtlista:
01. Intro
02. Huvudet i sanden
03. Teleskop
04. Woo Hah!! Har er alla i trans
05. Never Faded med Chukk Rukkuz & Progress
06. Skillnaden
07. Hårdnackad skit
08. Peter Sten (Freestyle)
09. Döda kungar
10. Sväng den
11. Stanna, titta, lyssna
12. Paparazzi
13. Nästa liv
14. Tillbaka (Session)

LADDA HEM NETPLAYEN GENOM ATT KLICKA HÄR

Relaterade länkar och information:
http://www.myspace.com/mfsthathustla

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2011/04/04/netplay-mfs-that-hustla-sonder-mixtape/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Forumtråd: [Whoa Netplay] Mfs That Hustla – Sönder mixtape

Läs mer: