Video: Mohammed Ali – Postkodsmiljonär

En av de bästa låtarna just nu står Mohammed Ali för. Gruppens nya singel, Postkodsmiljonär, övertygar mer och mer för varje dag som går med sin fräscha blandning av gammalt (produktionen) och nytt (rappen, glöden).

Om två veckor släpper rapparna äntligen uppföljaren till mixtapet Processen, som blev en prisbelönt succé efter releasen här på Whoa. Plattan kommer att heta Vi och bära på beats från Mack Beats, The Salazar Brothers, DJ Lastword och Astma och sånginsatser från Robert Athill, Kristin Amparo, Samson For President och Asha Ali.

Idag hade den Daniel Jigenstedt-regisserade videon till Postkodsmiljonär premiär på bloggen PSL, som givetvis måste kollas in . I den tillhörande intervjun med Per Sinding-Larsen berättar Ali om videon:

Det var viktigt för oss att få fram en känsla av hunger i videon, samtidigt som man blir upplyft och glad av att se den. Detta la vi då fram till regissören, som då fick någon form av breakdance-vibb av låten och ville bygga på det. Så det vi gjorde var att slå ihop våra idéer och ur det föddes då det som kom att bli videon, två unga killar från orten som tar sig in till den stressiga innerstaden och försöker tjäna en slant på något de brinner för. Vilket också speglar mig och Mohammed mycket från när vi själva var yngre och försöka få folk att lyssna på våra demos med mera.

Relaterade länkar och information:
Köp låten på iTunes här
http://www.mohammedali.se/
http://www.badtasterecords.se/

Forumtråd: [Video] Mohammed Ali – Postkodsmiljonär

Läs mer: