Breakingevent i Stockholm och Göteborg nu i helgen

Våren kantas av breakingevenemang och just den här helgen lyser det upp i såväl Göteborg som Stockholm!

I Göteborg är det ännu ett Hammerhill Breakdance Jam som är på tapeten med bland annat 2vs2 battles. På lördag från 19.30 ända fram till 01.00 blir det fullt liv i Folkets hus lokaler i Hammarkullen. Det är inte mindre än fem och en halv timme av beats och dans!

Forumtråd: Hammerhill Breakdance Jam info

I Stockholm kickar äntligen King N Queen of Stockholm igång, en tävling där huvudstadens breakare battlar om den ärofyllda titeln och den här helgen sker alltså första kvalificeringen. På söndag från klockan 18.00 fram till 21.00 kommer vi att få se 1vs1 battles till gungande beats från Dj Jam One. Evenemanget är i samarbete med Hip-hop Playgrounds och huserar i Danscenters lokaler vid Medborgarplatsen i Stockholm!

Forumtråd: The Cypher – King N Queen of Stockholm Info

Läs mer: