Organismen & Dj Large i Malmö och Göteborg

I helgen dyker de svenska hiphop-legenderna Organismen & Dj Large upp både i Malmö och Göteborg för livespelningar. Förhoppningsvis blir det två massiva kvällar som kanske bjuder på en och annan överraskning. Information om spelningarna ser ni här nedanför.

I Malmö är spelningen redan imorgon, fredag 11/03, på Babel (Spångatan 38). Konceptet är Marsfesten och håller på mellan 23.00 och 03.00. Åldersgränsen är 20 år. Djs är Besh-One och Dj Large medan Djs i baren är Matchstick Men.
Inträde: 50:- innan 24.00, därefter 80:-

Göteborg-konserten är närmare bestämt i Kungsbacka (några mil utanför Göteborg) på Elektronen nu på lördag 12/03 och börjar 18.30. Ingen åldersgräns.
Inträde: 40:- vid förköp, annars 70:-

Forumtrådar:
Organismen & Dj Large i Malmö
Organismen & Dj Large i Göteborg

Läs mer: