Ledr P – Swedish Suckas

Ledr P, tidigare känd som Palestine, är en rappare från Göteborg som genom åren släppt ett antal album späckade med kvalitativ hiphop. Framför allt är det kanske plattan Land of the Lost från 2006 som etsat sig fast med låtar som Get Real och Listen to My Story. Han medverkade även på låten Robin of Sherwood från Obnoxius album Channel X (2005). Ledr P har dessutom skapat sig ett internationellt namn på hiphop-scenen, då han genom gruppen ARAP och rapparen Cilvarings kom i kontakt med medlemmar av Wu-Tang Clan, vilket under våren 2010 resulterade i en Europa-turné tillsammans med bl.a. de båda hiphopgiganterna Method Man och Redman.

Under turnén agerade han och Cilvarings förband och här kan du se en film med blandat material från turnén. Om du är ytterligare intresserad kan du här även se en film där Ledr P freestylar tillsammans med Method Mans kompanjon Streetlife i Moskva.

Nu är rapparen tillbaka i Göteborg och häromdagen släppte han låten Swedish Suckas, som är producerad av Tobabeats med cuts av DJ Confuze. Enligt Ledr P själv finns det för många lögnare och baktalare inom den svenska hiphopen och den här låten är således dedikerad till just dessa Swedish Suckas.

Lyssna och ladda ner låten här!

Relaterade länkar och information:
http://www.ledrp.com/

Forumtråd: Ledr P aka Palestine – Swedish Suckas

Läs mer: