Vinn skateboard- och snowboardfilmen HIGH FIVE!

Anton Dahlin i HIGHFIVERandom Bastards firar ett halvt decennium genom att stolt presentera ännu en skateboard- och snowboardfilm. Efter fem år är det primära målet fortfarande att fånga hur mycket kul man kan ha med sina vänner.

I samarbete med Random Bastards lottar vi nu ut 10 exemplar av deras nya dvd HIGH FIVE, som är inspelad runt om i Europa, Nordamerika, Asien och Oceanien mellan 2007 och 2008. I filmen hittas bl.a. låtar från artister som Trainspotters, Prop Dylan & Promoe, Cleo, Adam Tensta & Eboi m.fl.

För att delta i tävlingen vill vi att du svarar rätt på följande fråga:

- Vilken film i ordningen är detta för Random Bastards?

Maila ditt svar till [email protected] innan söndagen den 28/12, 22.00. Uppge ditt telefonnummer, fullständiga namn och whoa-användarnamn.

Relaterad länk:
www.randombastards.com

Forumtråd: [Video] HIGH FIVE – Gratis nedladdning! (musik av Trainspotters, Cleo, Prop Dylan & Promoe, Adam Tensta & Eboi m.fl.)

Läs mer: