Nytt diskussionsforum: Fotbolls-VM

Oavsett om du är en av dem som tänker följa fotbolls-vm slaviskt från början till slut eller bara är så där lagom intresserad, så har vi nu skapat det perfekta forumet att hänga i före, under och efter/mellan matcherna.

Det nya forumet Fotbolls-VM är, precis som det låter, ett provisoriskt forum som kommer att existera före, under och en tid efter turneringen. Här kan du diskutera och läsa om allt möjligt som berör och händer under slutspelet i fråga.

Vi gjorde en liknande grej förra gången det bar av i Tyskland 2006, och det uppskattades av många. Självklart hoppas vi att detta initiativ uppskattas även denna gång. Så vad väntar du på? In och tippa fotbolls-vm och diskutera med likasinnade i det nya forumet i Hobby & Fritid.

Forumet hittar du HÄR.

Mycket nöje! /Whoa-crew

Läs mer: