Duvetinte.se ger oss trailer för ”En resa genom hiphop Sverige” och ny låt med noname

Melika, som driver bloggen Duvetinte.se, har sedan en tid tillbaka åkt runt i stora delar av södra Sverige och träffat/intervjuat folk på den svenska hiphopscenen. Resultatet kommer att mynna ut i en lång dokumentärserie som kommer att släppas på hennes blogg efter sommaren. Vi på Whoa.nu ger tummen upp för initiativet och ser fram emot en trevlig höst.

Idag släppte samma blogg även ny musik med noname. Samma grupp som släppte sin debut hos oss på Whoa i september 2008 och som sedan dess även har synts hos oss som veckans mp3 i februari i år. Inom kort kommer nästa fullängdare från bröderna och i väntan på dess får vi ta del av låten 666. Ladda hem den exklusivt hos duvetinte.se.

Kolla in den inofficiella trailern för den kommande dokumentärserien En resa genom hiphop Sverige:

Lyssna på noname – 666:

Forumtrådar:
[Audio] noname – 666
[Video] En resa genom hiphop sverige (inofficiell trailer)

Läs mer: