noname – En del av allt

Det har äntligen blivit dags för en ny netplay på Whoa, och inte vilken samling låtar som helst. I drygt två veckor framöver sätter vi nu full fokus på Malmöbaserade nonames debutalbum En del av allt, som bidrar med en hel del originalitet och eftertanke till den svenska hiphopscenen.

För den som inte är bekant med noname sedan tidigare kan det berättas att gruppen påbörjade sin resa i Stockholm år 2000, i samband med att rapparna Poe, Moos och Johannes Döparen slog sig ihop under gemensam flagg. Skivan Dölja hälften EP släpptes, men efter drygt två år splittrades trion och medlemmarna valde att gå åt separata håll. Namnet noname var dock långt ifrån ett avslutat kapitel. Inom kort hade projektet nämligen startats upp igen, om än med delvis nytt manskap. Gruppen utgjordes nu av ursprungsmedlemmen Poe samt hans lillebror Sadge, som både rappade och producerade.

Sedan noname ombildades till en duo har inte särskilt mycket konkret material nått ut till lyssnarna. 2003 kom visserligen den engelskspråkiga In Motion EP, men sedan dess har man enbart släppt ett fåtal mp3or på Internet. Hugga i sten och Ingen som hör dig har ni redan tagit del av tidigare här på Whoa. Andra kanske känner igen Du möter du från Frizon eller titelspåret En del av allt från myspace. Tror man att man redan har hört hela plattan tror man emellertid fel, då fullängdaren bjuder på ytterligare 11 exklusiva spår.

För att ladda hem enstaka låtar, högerklicka på låttiteln och välj ”spara mål som”. Annars rekommenderas länken till hela skivan längre ned i denna post.

Tracklist:
01 – Intro (Wake Up)
02 – Själslaveri
03 – Du Möter Du
04 – Jag Möter Jag (Interlude)
05 – Ingen Som Hör Dig feat. Promoe
06 – Visan
07 – Sårad Flamma
08 – Hopplöshet (Spoken Word)
09 – Hugga I Sten feat. Barbi Esco
10 – Pennan
11 – Dagen Är Min (Interlude)
12 – Leva Liv
13 – En Del Av Allt
14 – Stress feat. Damesaik & Javier Manic
15 – Motstånd (Bonus)

LADDA HEM NETPLAYEN GENOM ATT KLICKA HÄR

Myspace: www.myspace.com/nonamemusik

Forumtråd: Netplay: noname – En Del Av Allt

 

Läs mer: