Dubcnn/Whoa-TV! S01E07: Silversystrar – Toppen utav pallen

Sommaren 2006 bildade Fröken och Meldeah, båda med bakgrunder som soloartister, duon Silversystrar. Fyra år, ett gäng demosläpp och ett 60-tal spelningar senare befinner de sig nu i Level 8 Studio och finputsar den kommande albumdebuten. Trots att tjejerna pendlar mellan Göteborg och Stockholm för att färdigställa albumet har det inte hindrat dem från att fortsätta köra hårt live. Under hösten fick de bland annat äran att värma upp åt Jean Grae på legendariska Club Scratch 8-årsjubileum.

Först ut från fullängdaren var singlarna Under samma sol och Swagger, som spelades på flertalet radiostationer och dansgolv. Här kommer nu den tredje singeln Toppen utav pallen, i form av det nya avsnittet av Dubcnn/Whoa-TV. Låten är producerad av Resolution Beats och Vigge från Digital Dirt ligger bakom den tillhörande videon, som spelades in i Hallunda. Dansarna som medverkar är medlemmar ur ATATA, som är en dansgrupp från Stockholm.

Kolla på avsnitt #7 av Dubcnn/Whoa-TV här nedanför!

Relaterade länkar och information:
http://www.silversystrar.se

Forumtråd: [Dubcnn/Whoa-TV] Silversystrar – Toppen utav pallen

Läs mer: